سفارش تبلیغ
صبا

دانلود فیلم ایرانی

آش رشته برای 4 نفر تا 10 تا 20 نفر

حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ کرده ( که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم کام? بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.

*. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرتبأ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک و فلفل و زردچوبه را  هم اضافه می کنیم.

*. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است.  بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز  سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم .

آش رشته برای 4 نفر

آش رشته برای 10 نفر

آش رشته برای 20 نفر

نکات مورد توجه :

1) اگر کشک به آش می زنید نمک نریزید و اگر دوغ می ریزید به میزان لازم نمک بزنید.

2) برای خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پیاز داغ به آش بیفزایید.

3) آشی که می خواهید دوغ بزنید سفت برداشته و اگر کشک می زنید شل تر بردارید.

4) اگر اسفناج در بازار نیست از برگ چغندر استفاده کنید.

5) نعنا داغ را با روغن مایع تهیه نکنید چون وا می رود.

6) برای تهیه کشک زرد، کشک را با زعفران و آب بجوشانید.

7) تزیین کشک را با کیسه فریزر مثلثی شکل انجام دهید.

8) آش را می توانید با کشک زرد و سفید، نعنا داغ و لوبیا چیتی تزیین کنید.

 طرز پخت آش رشته 

ash reshteh

خواص اسفناج :

خاصیت ضدالتهابی دارد

*. نئوگزانتین و ویولاگزانتین از جمله مواد ضدالتهاب موجود در اسفناج است که نقش مهمی در کنترل التهابات ایفا می کند. این مواد به وفور در اسفناج یافت می شود.

 آش رشته با سبزی خشک

 آش شته طرز تهیه

حاوی آنتی اکسیدان های قوی است

*. ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در اسفناج همگی از آنتی اکسیدان های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ ها و فشار خون بالاست.

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته 

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته