loading...

سایت سرگرمی تفریحی ifunsite.ir

سایت سرگرمی تفریحی ifunsite.ir

فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه ای,خواص فلفل دلمه ای برای پوست,فلفل دلمه ای, خواص فلفل دلمه ای پخته,خواص فلفل دلمه ای برای زنان باردار,خواص فلفل دلمه ای برای مو,مضرات فلفل دلمه ای,خواص فلفل دلمه برای معده,فلفل دلمه ای در طب سنتی,فلفل دلمه ای نر و ماده,خواص فلفل دلمه ای قرمز,خواص فلفل دلمه ای رنگی,خواص فلفل دلمه ای برای پوست,خواص فلفل دلمه ای زرد,خواص فلفل دلمه ای در بارداری

فلفل دلمه ای به انگلیسی به معنی Bell pepper |  همه چیز درباره فلفل دلمه ای و فواید فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه برای مقابله با بیماری ها
در حالت کلی ویتامین ها، ترکیبات آنتی اکسیدانی و فیبرهای موجود در میوه ها و سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن دارد.

نتایج پژوهش های متعددی نشان داده است که مصرف زیاد میوه و سبزیجات خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سرطان و دیگر بیماری ها را کاهش می دهد.فلفل دلمه ای جزو سبزیجاتی است که حاوی بیشترین میزان ویتامین C می باشد.

این ویتامین خواص آنتی اکسیدانی دارد و برای مقابله با بیشتر بیماری ها لازم است. کمبود این ویتامین اضطراب و استرس را در وجود شما بالا می برد. خودتان هم بهتر می دانید که استرس منشأ بسیاری از بیماری هاست برای همین هم اگر آدم مضطربی هستید، سیگار می کشید و یا جنینی در شکم دارید نیازتان به ویتامین C به مراتب بیشتر است.

یعنی ۱۲۰ میلی گرم در روز. ویتامین C بسیار موثر و مفید است و تأثیر ویتامین های A و E را بالا می برد. این ویتامین برای ساخت سلول ها و بافت های بدن، بهبود جای زخم و جذب آهن لازم است.

از این گذشته این ویتامین با همکاری کاروتن و ویتامین A از ابتلا به بیماری های مزمن پیشگیری می کند. برای همین هم توصیه می کنیم با افزایش مصرف فلفل دلمه ای باک ویتامین C تان را پر کنید تا از بیماری های مختلف دور بمانید.

فلفل دلمه ای به ویژه از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کاهش قدرت بینایی و گرفتگی بینی پیشگیری می کند. مصرف این سبزی راهی است برای جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه،آرتریت و جلوگیری از افزایش کلسترول بد خون.

خواص فلفل دلمه ای برای زنان باردار
در دوران بارداری توصیه مصرف روزانه هشتاد و پنج میلی گرم ویتامین C الزامی است بنابراین خوردن ویتامین c در یک رژیم غذایی متعادل در فواصل منظم ضروری است.

فلفل دلمه ای جزء سبزیجاتی ست که حاوی ویتامین ث فراوان است پس در دوران بارداری مصرف این سبزی پرخاصیت بسیار توصیه می شود.

خواص فلفل دلمه ای برای پوست و مو
1. جوان سازی پوست صورت
فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان و ویتامین C است که با افزایش تولید کلاژن باعث کاهش چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت می شود.

2. پاک سازی پوست صورت
فلفل دلمه ای برای پاکسازی پوست صورت و از بین بردن سلول های مرده پوست مفید می باشد.

ماسک فلفل دلمه ای برای صورت

مقداری آب هویج را با آب فلفل دلمه ای سبز ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 5 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

3. درمان قارچ پای ورزشکاران
فلفل دلمه ای دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی بوده و برای درمان قارچ پای ورزشکاران مفید می باشد.

4. تقویت و افزایش رشد ناخن
فلفل دلمه ای سبز دارای مقادیر بالایی سیلیکون طبیعی است که باعث تقویت و افزایش رشد ناخن ها می شود.

5. تقویت و افزایش رشد مو
فلفل دلمه ای زرد و قرمز باعث تحریک گردش خون در پوست سر شده و برای تقویت و افزایش رشد مو مفید می باشد.

ماسک تقویت کننده موی سر

2 عدد فلفل دلمه ای قرمز را در دو فنجان آب جوش بیندازید و بگذارید 5 تا 6 دقیقه بماند تا عصاره آن در بیاید. پس از خنک شدن آن را بر روی پوست سر و موها خوب ماساژ دهید وبگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند، سپس مو ها را با آب گرم بشویید.

6. درمان موخوره و موهای خشک و آسیب دیده
مقادیر بالای ویتامین C موجو در فلفل دلمه ای برای درمان موخوره و مو های خشک و آسیب دیده مفید می باشد.

طبع فلفل دلمه ای
طبع فلفل دلمه ای گرم و خشک می باشد. فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان، کاروتنوئید، فیبر، پتاسیم، فولات، ویتامین k، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین B6 می باشد.

فلفل دلمه ای 900 سال پیش در جنوب غربی اکوادور کشت می شد، امروزه امروزه چین و پس از آن مکزیک و اندونزی بزرگترین تولید کنندگان فلفل دلمه ای در جهان هستند.

از نظر گیاه شناسی فلفل دلمه ای نوعی میوه می باشد اما از نظر تغذیه ای در خانواده ی سبزیجات قرار می گیرد.

فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد و نارنجی را به صورت فلفل دلمه ای خام برای تهیه انواع سالاد و فلفل دلمه ای پخته برای تهیه انواع دلمه، سوپ، ساندویچ و خوراک استفاده می کنند.

پاپریکا چیست؟
فلفل دلمه ای قرمز خشک شده و پودر شده که به آن پاپریکا گفته می شود را به عنوان ادویه برای خوش طعم شدن غذا استفاده می کنند.

فلفل دلمه ای نر و ماده
فلفل دلمه ای هایی که چهار برجستگی دارند ماده و آن هایی که سه برجستگی دارند نر هستند، فلفل دلمه ای ماده پر از دانه بوده اما شیرین تر است و برای خام خوردن مناسب می باشد.

فلفل دلمه ای نر برای پخت و پز مناسب تر می باشد.

همه چیز درباره فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای بر خلاف اسمش حاوی کپسایسین نمی باشد به همین دلیل تند نیست
نام فلفل به اشتباه توسط کریستف کلمب به این گیاه داده شد
فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد و نارنجی حاوی مقادیر بالایی ویتامین های C و A هستند که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید می باشند
فلفل دلمه ای در قرن هفدهم به عنوان یکی از مواد غذایی رایج مورد استفاده قرار می گرفت

ارزش غذایی فلفل دلمه ای (100 گرم)

کالری : 20
چربی : 0.2 گرم
فیبر : 1.7 گرم
کربوهیدرات : 4.6 گرم
پروتئین : 0.9 گرم
قند : 2.4 گرم

مضرات  فلفل دلمه ای

ایجاد جوش و کهیر

یکی از زیان های فلفل دلمه ای برای افرادی که پوست حساس و تحریک پذیری دارند این است که می تواند باعث مشکلاتی روی سطح پوست شما شود.  این حساسیت ها می توانید به ایجاد جوش ، آکنه ، اگزمای پوستی و کهیر ختم شود. این افراد بهتر است مشاوره با متخصص تغذیه را فراموش نکنند.

ناراحتی معده و نفخ
یکی از عوارض فلفل دلمه ای در صورتی که خام مصرف شود ایجاد مشکلاتی برای دستگاه گوارش است. مصرف فلفل دلمه ای به صورت خام باعث می شود معده نفخ کند و افرادی که از معده حساس دارند یا مشکلات معده ای دارند بهتر فلفل دلمه ای را به صورت خام مصرف نکنند.

منبع: کد تولز ایزار وبلاگ

نخود فرنگی

خواص نخود فرنگی

نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای مو,مضرات نخود فرنگی برای مردان,خواص نخود فرنگی در بارداری,طبع نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای کودک,پخت نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی پخته,نخود فرنگی و نازایی,خواص نخود فرنگی در بدنسازی,کنسرو نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی در طب سنتی,خواص نخود فرنگی برای لاغری,نخود فرنگی در چه غذاهایی استفاده میشود,خواص نخود فرنگی سبز

نخود فرنگی به انگلیسی به معنی Peas |  همه چیز درباره نخود فرنگی و فواید نخود فرنگی

خواص نخود فرنگی برای لاغری
نخودفرنگی یک ماده غذایی کم کالری و کم چرب و حاوی پروتئین است. در واقع در هر فنجان نخودفرنگی ۱۳۴ کالری وجود دارد و همانطور که گفتیم سرشار از فیبر می باشد. برای همین هم این ماده غذایی در کاهش وزن بسیار موثر عمل می کند. اگر قصد لاغری دارید سوپ سبزیجات تهیه کرده و داخل آن نخودفرنگی بریزید. در این صورت سوپ تان حاوی ۹ گرم فیبر و ۹ گرم پروتئین می شود که جلوی اشتها را گرفته و احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می کند. توصیه می کنیم قبل از صرف غذای اصلی تان اول سوپ بخورید. در این صورت حجم زیادی از معده تان اشغال می شود و دیگر میلی به پرخوری نخواهید داشت.

خواص نخود فرنگی در بارداری

نخود فرنگی یا نخود سبز، حاوی مقادیر فراوان ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، فیبر و پروتئین است که همه ی این مواد در حد اعتدال برای دوران بارداری مفید محسوب می شوند.
اگرچه در منابع طب سنتی برای زیاده روی در مصرف نخود فرنگی، خاصیت عقیم شدن و ناباروری ذکر شده است، با این حال در پزشکی مدرن چنین چیزی شایعه محسوب می شود و زنان به خصوص در دوران بارداری می توانند با خیال راحت از مصرف نخود فرنگی (سبز) و خواص بیشمار آن بهره ببرند.

خواص نخود فرنگی برای پوست و مو
1. جوان سازی پوست صورت
نخود سبز یک منبع خوب ویتامین C است که باعث افزایش تولید کلاژن پوست می شود و با کاهش چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

2. درمان سرماسوزک
سرماسوزک تورم و التهاب انگشتان دست و پا و گوش ها در اثر سرما می باشد و نخود فرنگی به درمان سرماسوزک کمک می کند.

نخود سبز را در آب جوش بریزید و یک قاشق چای خوری روغن کنجد را به به آن اضافه کنید، بگذارید بجوشد تا عصاره ی آن در بیاید سپس انگشتان خود را در این آب بشویید تا تورم و درد انگشتان شما کاهش یابد.

3. پوست درخشان و صاف
نخود فرنگی باعث پاکسازی پوست شده و پوست صورت و بدن را درخشان و صاف می کند.

ماسک درخشان کننده پوست نخود فرنگی

مقداری نخود فرنگی را در آب بجوشانید، وقتی پخته شد له کنید و آن را بر روی پوست صورت و بدن بمالید، بگذارید 5 دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

4. درمان ریزش مو و موخوره
نخود فرنگی منبع خوبی از ویتامین های B مانند فولات، ویتامین B6 و ویتامین B12 می باشد، این ویتامین ها با افزایش گلبول های قرمز خون، اکسیژن رسانی به فولیکول های مو را افزایش داده و به درمان ریزش مو و موخوره کمک می کنند.

5. درمان مو های خشک و شکننده
ویتامین C موجود در نخود فرنگی باعث تقویت و آبرسانی به مو ها شده و مو های خشک و شکننده را درمان می کند.

مضرات نخود فرنگی
به بیمارانی که مبتلا به دیابت هستند توصیه می شود با مشورت پزشک نخود فرنگی مصرف کنند و نباید در مصرف آن به هیچ وجه زیاده روی کنند. نخود فرنگی یکی از سبزیجات نشاسته ای است که حاوی مقدار قابل توجهی کربو هیدرات است. از همین رو به بیماران دیابتی توصیه میشود با مشورت پزشک نخودفرنگی مصرف کنند.

نخود فرنگی در چه غذا هایی استفاده می شود؟

نخود فرنگی را به صورت نخود فرنگی خام برای تهیه انواع سالاد و نخود فرنگی پخته برای تهیه سوپ نخود فرنگی، نخود فرنگی پلو، خورش نخود فرنگی، خوراک نخود فرنگی و کوکو و کتلت نخود فرنگی استفاده می کنند.

اطلاعاتی در مورد نخود فرنگی
نخود فرنگی 5000 سال است که جای خود را در رژیم غذایی مردم جهان باز کرده است.

نخود فرنگی یکی از سبزیجاتی است که به آسانی رشد می کنند و تاکنون جان بسیاری از مردم جهان را از گرسنگی نجات داده است.

کانادا بزرگترین تولید کننده نخود فرنگی در جهان است.

هند بزرگترین وارد کننده نخود فرنگی در جهان می باشد، نخود فرنگی یکی از غذا های محبوب در این کشور می باشد.

ارزش غذایی نخود فرنگی (100 گرم)
کالری : 81
کربوهیدرات : 14 گرم
پروتئین : 5 گرم
قند : 6 گرم
چربی : 0.4 گرم
فیبر : 5 گرم

پیشنهاد: خواص ذرت • خواص سیب زمینی • خواص تخم مرغ • خواص نارنگی • خواص جعفری 

ذرت

خواص ذرت

خواص ذرت,خواص ذرت در بدنسازی,خواص ذرت خام,خواص ذرت و لاغری,خواص ذرت برای کودکان,خواص ذرت پخته,خواص ذرت شیرین,خواص ذرت آب پز,خواص ذرت پخته شده,خواص ذرت آب پز شده,خواص ذرت مکزیکی,خواص ذرت برای مو,خواص ذرت بو داده,خواص ذرت در بارداری,ذرت

ذرت به انگلیسی به معنی Corn |  همه چیز درباره ذرت و فواید ذرت

خواص ذرت پخته و بو داده چیست

ذرت بو داده و فواید شگفت انگیزش!
پاپ کورن یا همان ذرت بوداده ی خودمان جزو خوردنی های مورد علاقه ی بچه ها و صدالبته بزرگترها است. برای خیلی از افراد پاپ کورن پای ثابت تماشای فیلم در سینما و یا تماشای فوتبال است. البته کم نیستند مادرانی که در منزل پاپ کورن سالم تهیه می کنند و در کنار خانواده میل می کنند. این دانه های پف کرده ی سفید و ترد، بسیار خوشمزه بوده و خیلی زود آماده می شوند. خیلی ها تصور می کنند که پاپ کورن ارزش غذایی ندارد و سالم نیست. اما با این حال واقعیت این است که پاپ کورن جزو خوردنی های سالم بوده و منبع طبیعی ترکیبات فنولیک، آنتی اکسیدان ها، فیبرها و مواد معدنی است که اثرات مثبتی روی بدن دارند. متأسفانه اکثر مردم از خواص پاپ کورن بی خبر هستند و ما می خواهیم کمی بیشتر آن را معرفی کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

پاپ کورن مفید برای دستگاه گوارش

پاپ کورن از ذرت تشکیل شده است که یک ماده ی غذایی صد در صد طبیعی و حاوی میزان زیادی فیبر، ویتامین و مواد معدنی است که نقش مهمی در ناحیه ی دستگاه گوارش برعهده دارند. فیبرها برای تنظیم حرکات روده ها لازم و ضروری هستند و از بروز اختلالاتی مانند یبوست پیشگیری می کنند. علاوه بر این فیبرهای موجود در ذرت باعث کاهش التهاب های شکمی می شوند. بنابراین شما با یک ماده ی غذایی دوستدار دستگاه گوارش سر و کار دارید.

پاپ کورن برای کاهش وزن

یک فنجان ذرت بوداده فقط 30 کالری دارد. بنابراین می توانید بدون نگرانی از اضافه وزن از آن استفاده کنید. اگر چه نمی توان از پاپ کورن به عنوان یک ماده ی غذایی معجزه گر در کاهش وزن یاد کرد اما می توانید آن را به عنوان مکملی برای یک رژیم لاغری سالم در نظر داشته باشید. واقعیت این است که رژیم های لاغری نوعی ترس و استرس در فرد ایجاد می کنند. مصرف پاپ کورن در دوره ی رژیم می تواند با این استرس و اختلالات غذایی احتمالی مقابله کند. پاپ کورن باعث تحریک ترشح هورمون معروف گرلین می شود که با گرسنگی مقابله کرده و احساس سیری ایجاد می کند.

پاپ کورن برای کنترل میزان کلسترول خون

ذرت بوداده خوشمزه بوده و به راحتی آماده می شود. اما نباید تصور کنید که فاقد ارزش غذایی است. این دانه های پف کرده ی سفید جزء مواد غذایی تنظیم کننده ی کلسترول خون محسوب می شوند. فیبرهای غذایی طبیعی موجود در آن باعث تمیزی رگ ها و شریان ها شده و مازاد چربی موجود در آن ها را کاهش می دهد. به این ترتیب نیز جریان خود را بهبود می دهند. پاپ کورن تأثیر مثبتی روی دستگاه قلب و عروق داشته و خطر بروز بیماری های قلبی عروقی، تصلب شرایین و حملات مغزی و قلبی را کاهش می دهند.

خواص ذرت

ذرت سرشار از ویتامین B است.
ذرت غذایی مفید برای تقویت پوست و ناخن ها می باشد و از پوسته شدن ناخن جلوگیری میکند.
ذرت از ریزش مو و خشکی مو و شکنندگی موها جلوگیری میکند.
ذرت برای درمان اگزما ، خشکی و گرمازدگی بسیار مفید است.
ذرت برای درمان یبوست ، ورم روده و اسهال کاربرد دارد و بلغم را از معده دفع میکند.
ذرت برای دفع سنگ کلیه و مثانه ، عفونت های مجاری ادرار ، التهاب و درد مثانه مفید است.
برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ های ذرت استفاده میشود.
ذرت در درمان و بهبود بیماری های قلبی و نقرس کاربرد دارد.
جوشانده کاکل ذرت بسیار مفید است و برای زیاد شدن ادرار و پاکسازی بدن مصرف میشود.
روغن ذرت برای افرادی که چربی خون دارند مفید است و کلسترول خون را پایین میاورد.
روغن ذرت سرشار از اسید لینولئیک است که یکی از دو اسید مهم برای سلامت پوست است.
از روغن ذرت برای تسکین موضعی حساسیت‌ها و بثورات پوستی استفاده می‌شود
ذرت برای رفع کم خونی مصرف میشود ، همچنین ذرت برای پیشگیری از سرطان ریه کاربرد دارد.

پیشنهاد: خواص زرشک • خواص موز • خواص گوجه فرنگی • خواص خرمالو • خواص دارچین

سیب زمینی

خواص سیب زمینی

خواص سیب زمینی در بدنسازی,خواص سیب زمینی,خواص سیب زمینی آب پز در بدنسازی,خواص سیب زمینی کبابی,خواص سیب زمینی شیرین,خواص سیب زمینی برای کودکان,خواص سیب زمینی سرخ کرده,خواص سیب زمینی خام,خواص سیب زمینی قرمز,فواید سیب زمینی,خواص سیب زمینی برای مو,خواص سیب زمینی برای پوست,خواص سیب زمینی ترشی,خواص سیب زمینی شیرین برای کودکان,سیب زمینی,خواص سیب زمینی آب پز برای صورت

سیب زمینی به انگلیسی به معنی Potato |  همه چیز درباره نارنگی و فواید سیب زمینی

خواص سیب زمینی برای پوست و همه فواید سیب زمینی

از فواید سیب زمینی هرچه بگوییم کم است, سیب زمینی منبع ویتامین B6 و ویتامین C بوده و برای سلامتی بسیار مفید است. یک سیب زمینی کوچک حاوی 30 گرم کربوهیدرات است. و یک فنجان پوره سیب زمینی حاوی 214 کالری ، یک سیب زمینی پخته شده کوچک 129 کالری دارد اما این تنها بخش قابل توجه سیب زمینی در بحث خواص و فواید یا ارزش غذایی نیست و این اینگریدینت بسیاری از غذاها دنیایی از خواص را در خود دارد که در ادامه این بخش از سلامت نمناک خواهیم گفت.

فواید سیب زمینی
سیب زمینی غنی از فیبر و پتاسیم است که بیشترین فایده را دارد. آن ها به کاهش فشار خون کمک و از قلب محافظت می کنند و حتی به درمان التهاب و بیماری های ناشی روماتیسم کمک می کنند.

1) برگ و میوه سیب زمینی بعلت داتشم سولانین مخدر و آرام بخش است ولی بعلت سمی نبودن نباید مورد مصرف داخلی قرار گیرد و باید فقط بعنوان ضماد و استعمال خارجی استفاده شود .

2)سیب زمینی بعلت داشتن ویتامین C  زیاد برای مقابله با بیماری اسکوربیت بکار می رود .

3) برای تسکین سوختگی ها ، سیب زمینی خام را رنده کرده وبه عنوان ضماد روی قسمت سوختگی بگذارید و هر چند  دقیقه آنرا عوض کنید و ضماد تازه روی آن قرار دهید .

4)سیب زمینی دارای آنزیم مهار کننده می باشد مخصوصا سیب زمینی در این مورد از شیر یا سویا قوی تر است .

5)پوست سیب زمینی ماننده پوست میوه ها وسبزیجات دارای ماده آنتی اکسیدان است

6)سیب زمینی بهترین دارو برای آنهایی است که بدنشان اسیدی است و اینگونه اشخاص بایدس یب زمینی را با پوست و با بخار پخته و بخورند زیرا سیب زمینی آب پز  وس رخ شده برعکس سیب زمینی با بخار پخته شده تولید اسید در بدن می کند .

7)سیب زمینی داروی خوبی برای از بین بردن تورم است . برای این منظور سیب زمینی را طبقه طبقه کرده و در سوپ بیاندازید و بگذارید تقریبا نیم پز شده و سپس آنرابخورید .

8)سیب زمینی بعلت درا بودن پتاسیم زیاد تمیز کننده کبد نیز می باشد .

9)سیب زمینی بدن را جوان می کند .

10)سیب زمینی داروی بیماریهای قلب نیز می باشد .

11)سیب زمینی قرمز درمان کننده بواسیر خونی و دردناک می باشد . برای این منظور سیب زمنی راب طور باریک بریده و بصورت شیاف دارورید و روی آن کمی روغن ویتامین E و یا وازلین مالیده و پس از قضای حاجت بداخل معقد بگذارید . این عمل را اگر چند روز ادامه دهید بواسیر برطرف می شود .

12)برای درمان اسهال سوپ سیب زمینی را با شیر بپزید و آنرا میل کنید  . اسهال سریع متوقف می شود .

پیشنهاد: خواص گردو • خواص تخم مرغ • خواص خربزه • خواص پیاز  • خواص انار

تخم مرغ

خواص تخم مرغ

خواص تخم مرغ,فواید تخم مرغ,تخم مرغ

تخم مرغ به انگلیسی به معنی eggs |  همه چیز درباره تخم مرغ و فواید تخم مرغ

خواص تخم مرغ برای سلامتی
۱. خواص تخم مرغ برای بهبود عملکرد بدن
تخم مرغ دارای مواد مغذی فراوانی است. دو عدد تخم مرغ بزرگ حاوی ۱۰ گرم پروتئین است و مواد مغذی لازم را برای بدن، به استثنای ویتامین C، تأمین می‌کند. به همین دلیل است که وقتی با آب میوه و نان کامل همراه می‌شود، یک صبحانه‌ی کامل را برای شما تشکیل می‌دهد و بلافاصله پویایی بدن را بالا می‌برد.

۲. خواص تخم مرغ برای جبران کمبود آهن
بسیاری از افرادی که از کمبود آهن رنج می‌برند با از دست دادن انرژی و سردرد مواجه می‌شوند. آهن حامل اکسیژن در خون است و نقش حیاتی در سیستم ایمنی بدن، انرژی‌زایی و بسیاری دیگر از عملکردهای بدن ایفا می کند. آهن موجود در زرده‌ی تخم مرغ از نوع آهن مفید برای بدن است که قابل هضم‌ترین نوع آهن به حساب می‌آید.+

۳. خواص تخم مرغ برای جبران کمبود مواد مغذی
غلظت مواد مغذی موجود در تخم مرغ باعث شده است تا به یک عامل ارزشمند در رژیم سلامتی تبدیل شود. تخم مرغ ۳۰ درصد فولات و ۴۰ درصد ویتامین‌های A، E و B12 مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. تحقیقات نشان داده است که تخم مرغ نقش حیاتی در تأمین مواد مغذی لازم بدن ایفا می‌کند.

۴. خواص تخم مرغ برای پایین آوردن کلسترول
در گذشته این‌گونه عنوان شده بود که تخم مرغ حاوی کلسترول بالایی است. ولی تحقیقات جدید نشان دهنده‌ی رابطه‌ی معکوس بین مصرف تخم مرغ و بیماری‌های قلبی هستند. زیرا نوع کلسترول موجود در تخم مرغ متفاوت است و تأثیر متفاوتی بر بدن دارد. دو نوع کلسترول وجود دارد: کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL). مصرف تخم مرغ، حتی هر روز، هیچ تأثیری بر کلسترول بد ندارد. بلکه کلسترول خوب بدن را افزایش می‌دهد و به این ترتیب احتمال بروز بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

۵. خواص تخم مرغ برای کاهش وزن
نتایج بسیاری از تحقیقات حاکی از آن است که شروع کردن روز با زرده‌ی تخم مرغ می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، زریا احساس سیری در فرد ایجاد می‌کند. نتایج نشان داده‌اند افرادی که در وعده‌ی صبحانه زرده تخم مرغ مصرف کرده‌اند کاهش وزن بیشتری را در مقایسه با دیگران تجربه می‌کنند.

۶. خواص تخم مرغ برای بهبود سلامت مغز
کولین یک ترکیب مغذی مهم است که در تخم مرغ یافت می‌شود، این ترکیب به رشد و سلامت مغز کمک می‌کند. این ترکیب همچنین با بهبود حافظه و دقت نیز در ارتباط است. کولین در رشد مغز در جنین و نوزادان نیز نقش مهمی ایفا می‌کند. تخم مرغ منبع خوبی برای دریافت کولین است. مصرف دو تخم مرغ در روز می‌تواند ۳۰ درصد نیاز کولین زنان باردار را تأمین کند.

۷. خواص تخم مرغ در تقویت قوه بینایی
دو آنتی اکسیدان مهم برای بدن، لوتئین و زأگزانتین هستند که در تخم مرغ یافت می‌شوند. این دو آنتی‌اکسیدان در برابر مشکلات مرتبط با اشعه‌ی خورشید از چشم محافظت می‌کنند. مصرف تخم مرغ از مشکلات چشمی مانند آب مروارید و تباهی لکه‌ی زرد جلوگیری می‌کند. به همین دلیل مصرف تخم مرغ از دوران کودکی و در طول عمر برای سلامت چشم ضروری است.

۳. خواص تخم مرغ برای جبران کمبود مواد مغذی
غلظت مواد مغذی موجود در تخم مرغ باعث شده است تا به یک عامل ارزشمند در رژیم سلامتی تبدیل شود. تخم مرغ ۳۰ درصد فولات و ۴۰ درصد ویتامین‌های A، E و B12 مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. تحقیقات نشان داده است که تخم مرغ نقش حیاتی در تأمین مواد مغذی لازم بدن ایفا می‌کند.

۴. خواص تخم مرغ برای پایین آوردن کلسترول
در گذشته این‌گونه عنوان شده بود که تخم مرغ حاوی کلسترول بالایی است. ولی تحقیقات جدید نشان دهنده‌ی رابطه‌ی معکوس بین مصرف تخم مرغ و بیماری‌های قلبی هستند. زیرا نوع کلسترول موجود در تخم مرغ متفاوت است و تأثیر متفاوتی بر بدن دارد. دو نوع کلسترول وجود دارد: کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL). مصرف تخم مرغ، حتی هر روز، هیچ تأثیری بر کلسترول بد ندارد. بلکه کلسترول خوب بدن را افزایش می‌دهد و به این ترتیب احتمال بروز بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

۵. خواص تخم مرغ برای کاهش وزن
نتایج بسیاری از تحقیقات حاکی از آن است که شروع کردن روز با زرده‌ی تخم مرغ می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، زریا احساس سیری در فرد ایجاد می‌کند. نتایج نشان داده‌اند افرادی که در وعده‌ی صبحانه زرده تخم مرغ مصرف کرده‌اند کاهش وزن بیشتری را در مقایسه با دیگران تجربه می‌کنند.

۶. خواص تخم مرغ برای بهبود سلامت مغز
کولین یک ترکیب مغذی مهم است که در تخم مرغ یافت می‌شود، این ترکیب به رشد و سلامت مغز کمک می‌کند. این ترکیب همچنین با بهبود حافظه و دقت نیز در ارتباط است. کولین در رشد مغز در جنین و نوزادان نیز نقش مهمی ایفا می‌کند. تخم مرغ منبع خوبی برای دریافت کولین است. مصرف دو تخم مرغ در روز می‌تواند ۳۰ درصد نیاز کولین زنان باردار را تأمین کند.

۷. خواص تخم مرغ در تقویت قوه بینایی
دو آنتی اکسیدان مهم برای بدن، لوتئین و زأگزانتین هستند که در تخم مرغ یافت می‌شوند. این دو آنتی‌اکسیدان در برابر مشکلات مرتبط با اشعه‌ی خورشید از چشم محافظت می‌کنند. مصرف تخم مرغ از مشکلات چشمی مانند آب مروارید و تباهی لکه‌ی زرد جلوگیری می‌کند. به همین دلیل مصرف تخم مرغ از دوران کودکی و در طول عمر برای سلامت چشم ضروری است.

۸. تخم مرغ حاوی پروتئین
تخم مرغ حاوی پروتئین است، به این معنی که آمینو اسیدهای ضروری بدن را در خود جای داده است. پروتئین یکی از ضروری‌ترین ترکیبات بدن است. بدن ما برای رشد اعصاب جدید و ترمیم اعصاب قدیمی به پروتئین نیاز دارد.

تخم مرغ، شیر و گوشت به‌ویژه گوشت ماکیان و ماهی، حاوی پروتئین هستند،‌ولی پروتئین موجود در تخم مرغ از جمله غنی‌ترین پروتئین‌ها به حساب می‌آید. پروتئین یک عدد تخم مرغ با پروتئین ۴۰ گرم گوشت پخته، ماهی یا ماکیان برابر است.

۹. خواص تخم مرغ برای تقویت استخوان‌ها
تخم مرغ حاوی ویتامین D است. ویتامین دی برای جذب کلسیم و تقویت استخوان بسیار ضروری است. ویتامین D به تنظیم سطح کلسیم خون کمک می‌کند. به این ترتیب از جذب شدن میزان کافی کلسیم در استخوان‌های‌تان اطمینان حاصل می‌کنید و به تقویت آن‌ها کمک می‌شود.

۱۰. خواص تخم مرغ برای حفظ سلامت مو
تخم مرغ سرشار از آمینواسیدهای حاوی سولفور است و ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی دارد، به این ترتیب به حفظ سلامت مو و ناخن کمک می‌کند. اگر پیش از این از روی،‌سولفور، ویتامین B12 و ویتامین A کافی در رژیم غذایی‌تان نداشتید، می‌توانید با گنجاندن تخم مرغ در رژیم غذایی‌تان شاهد رشد سریع‌تر موهای‌تان باشید.

۱۱. خواص تخم مرغ برای حفظ انرژی بدن
تخم مرغ سرشار از ویتامین B است و به این ترتیب به حفظ انرژی بدن در طول روز کمک می‌کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک تخم مرغ کامل مصرف کنید.

۱۲. خواص تخم مرغ برای تقویت سیستم ایمنی بدن
سیستم ایمنی بدن بیش‌ترین سود را از مصرف تخم‌مرغ می‌برد. ویتامین A، ویتامین D و فولات دیگر عامل‌های مهم در افزایش سطح ایمنی بدن هستند و سیستم بدن را در برابر هر بیماری یا ویروسی، تقویت می‌کنند.

۱۳. خواص تخم مرغ برای پوست
ویتامین آ همراه با بیوتن و سلنیوم، یک بسته‌ی مراقبتی کامل برای پوست تهیه می‌کنند. این دفاع سه‌جانبه به صورت هماهنگ عمل می‌کند. ویتامین آ به بازسازی و بهبود شرایط فعلی پوست کمک می‌کند. بیوتین اساسا تضمین کننده‌ی حفظ مواد مغذی پوست است. سلنیوم به عنوان خط اول دفاعی به عنوان محافظ پوست در برابر آسیب اکسیداسیون عمل می‌کند.

پیشنهاد:خواص نارنگی • خواص جعفری • خواص زرشک • خواص موز  • خواص گوجه فرنگی

تعداد صفحات : 29

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
سایت سرگرمی تفریحی ifunsite.ir
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 145
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 13
  • آی پی دیروز : 19
  • بازدید امروز : 134
  • باردید دیروز : 72
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 206
  • بازدید ماه : 2,130
  • بازدید سال : 17,308
  • بازدید کلی : 21,628