loading...

سایت سرگرمی تفریحی ifunsite.ir

سایت سرگرمی تفریحی ifunsite.ir

اس ام اس تسلیت

اس ام اس تسلیت

 

اس ام اس روحش شاد,پیام تسلیت صمیمانه,پیام تسلیت کوتاه,پیام عرض تسلیت,شعر برای تسلیت,متن زیبا برای تسلیت,پیام تسلیت برادر,پیام تسلیت خودمونی

اس ام اس تسلیت به انگلیسی به معنی Condolences
SMS | اس ام اس تسلیت و پیامک تسلیت با متن تسلیت برای عزیزان در گذشته

 

اس ام اس تسلیت

در کمال تأسف و شوکی بزرگ باخبر شدیم ( نام مرحوم یا مرحومه ) دار فانی را وداع گفت
از خداوند متعال برای ایشان طلب مغفرت کرده و برای خانواده بزرگوارشان صبر جمیل مسئلت می نماییم

.::..::..::..::..::. پیام تسلیت .::..::..::..::..::.

انالله و انا الیه راجعون
خبردار شدیم که ( نام مرحوم یا مرحومه ) به رحمت خدا رفت
آرزو میکنیم که وسعت صبر خانواده ی این دوستان عزیز به اندازه ی دریای غمشان باشد
با هم دعا کنیم تا خداوند بزرگ روح عزیز از دست رفته را قرین رحمت کند
و خوب از این میهمان جدید پذیرایی کند

.::..::..::..::..::. پیام تسلیت .::..::..::..::..::.

خبر درگذشت ( نام مرحوم یا مرحومه ) عزیز چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند
ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست خداوند قرین رحمتش فرماید

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

از شنیدن خبر فوت ( نام مرحوم یا مرحومه ) بسیار متاثر شدم
بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم
و از درگاه خداوند متعال برای جنابعالی صبر مسالت دارم
ما رو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام
ضایعه درگذشت ( مادر – خواهر – همسر – دختر ) مهربان و مومنتان را از صمیم قلب تسلیت عرض می کنم
خداوند متعال روح پاکش را با سرورش فاطمه زهراء محشور نماید و به بازماندگان صبر جزیل عنایت فرماید

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام
ضایعه درگذشت ( پدر – پسر – برادر – همسر ) مهربان و مومنتان را از صمیم قلب تسلیت عرض می کنم
خداوند متعال روح پاکش را با مولایش علی (ع) محشور نماید و به بازماندگان صبر جزیل عنایت فرماید

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

فقدان جانگداز درگذشت ( نام مرحوم یا مرحومه ) را به خانواده محترمشان تسلیت عرض می نماییم

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

در غم از دست دادن عزیزان به سوگ نشستن صبری میخواهد عظیم
برای شما و خانواده محترمتان صبر و شکیبایی و برای آن عزیز در گذشته غفران و رحمت واسعه الهی را خواستارم

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

جناب ( نام مصیبت دیده)
فقدان ( مادر – پدر ) بزرگوارتان ما را نیز اندوهگین ساخت
غفران و رحمت الهی برای آن عزیز از دست رفته
و سلامتی و طول عمر با عزت برای جناب عالی از پروردگار متعال خواهانیم

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

خاموش شدن این شمع نورانی خدمت خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می کنم
از خداوند یکتا رفع درجات آن بزرگوار در بهشت أعلا و مزید فضل و رحمت پروردگار بی همتا برایشان و طول عمر بازمانگان آن مرحوم همراه با سلامتی و حسن عاقبت شان خواهانم

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

اندوه ما در غم از دست دادن ان عزیز بزرگوار در واژه ها نمیگنجد تنها میتوانیم از خداوند برایتان صبری عظیم و برای آن مرحوم روحی شاد و آرام طلب كنیم

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته كـه بهار فرحناك زندگی را خـزانـی ماتمزده بـه انتظار بنشیند و این ، بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی كران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت
درگذشت.....گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت ، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم .

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

تحمل سوگ فقدان( مادر-پدر- برادر -همسر-خواهر -فرزند) صبری الهی را میطلبد ما را در این غم سترگ و جانکاه شریک بدانید

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی
جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد
که در سکونی  آغازی بی پایان را می سراید
درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده
برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت
برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل خواهانم

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

بعد پرپر شدنت ای گل زیبا چه کنم
من به داغ تو جوان رفته ز دنیا چه کنم
بهر هر درد دوائیست به جز داغ جوان
من به دردی که بر او نیست مداوا چه کنم

.::..::..::..::..::. اس ام اس تسلیت مرگ .::..::..::..::..::.

گفتم که چرا رفتی و تدبیر تو این بود
گفتا چه توان کرد که تقدیر همین بود
گفتم که نه وقت سفرت بود چنین زود
گفتا که نگو مصلحت دوست در این بود

 

منبع: ابزار وبلاگ

خربزه

خواص خربزه

خواص خربزه برای زن باردار,خواص خربزه ملون,خواص خربزه اناناسی,خواص تخمه خربزه,خواص خربزه نرسیده,خواص پودر دانه خربزه,مضرات خربزه,خواص پوست خربزه

 خربزه به انگلیسی به معنی Persian melon | همه چیز درباره خواص و فواید خربزه در بارداری

 

فواید خوردن خربزه در بارداری

خربزه از میوه های فصلی است و خوردن آن در هر موقعی لذت بخش و عالی است. مصرف خربزه برای زنان باردار و فرزند داخل رحم آن ها مفیدبوده و مواد مغذی بسیاری را به بدن افراد خواهد رساند. گرمک از جمله میوه هایی است که موجب رشد و تکامل جنین داخل رحم می شود.
زنان باردار برای خلاصی از سوزش سر دل، گرمک بخورند.
احساس تهوع و ویار با خوردن خربزه در بارداری از بین می رود.

این میوه دارای آب زیادی است. بعد از مصرف می تواند بدن زن باردار را به شکل هیدراته حفظ کند.
فیبر بالای موجود در خربزه سبب حل و فصل سوء هاضمه و یبوست در دوران بارداری می شود.
فشار خون در این دوران نوسان زیادی دارد. می توانید فشار خون در دوران بارداری را با خوردن گرمک تنظیم کنید.
مصرف خربزه در دوران بارداری، عفونت های جزئی در زنان باردار مانند تب و سرماخوردگی را برطرف می کند.
خربزه دارای مواد مغذی است و می تواند نیازهای جنین داخل رحم را برطرف کند. پس بهتر است مقدار مناسبی از این میوه به صورت هفتگی دریافت شود.
کلسیم موجود در گرمک سبب ساختار محکم استخوان ها و دندان های جنین می شود. مصرف کلسیم در دوران بارداری بسیار ضرورت دارد و سلامت فرزند و مادر را تضمین می کند.
گرمک حاوی آهن است و از این رو، میزان هموگلوبین خون را می تواند در حد مناسبی حفظ کند. در نتیجه خوردن گرمک در دوران بارداری سبب افزایش سلول های قرمز خون می شود و از بروز کم خونی در بارداری جلوگیری می کند.
ضمن اینکه مصرف خربزه در بارداری, باعث رسیدن اکسیژن بیشتری به جنین داخل رحم همراه با خون می شود و رشد جنین را بهبود می بخشد.
مصرف فسفر در دوران بارداری، سبب انقباض عضلات بدن و در نتیجه انجام راحت روند زایمان طبیعی می شود. ضمن این که وجود این عنصر در بدن از لخته شدن خون در بدن جلوگیری می کند و کارکرد قلب، کلیه، هدایت عصبی و ترمیم بافت ها را بهبود می بخشد.
ویتامین C موجود در خربزه باعث می شود زنان باردار به راحتی با عفونت های جزئی از جمله آنفولانزا و سرماخوردگی مبارزه کنند.

مصرف ویتامین A موجود در خربزه، سبب رشد ریه، کلیه ها، چشم ها، قلب و استخوان های جنین می شود. همچنین این ویتامین توسعه عملکرد شناختی جنین و دفع هر گونه نقص را ممکن می سازد.
تیامین یا ویتامین B1 از سری ویتامین های B12 است که مصرف این ویتامین به روند شکل گیری سالم سیستم عصبی مرکزی کمک می کند.

 

خواص خربزه در طب سنتی
امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاک و سنگ مثانه را آب می کند و ادرار را افزایش می دهد.

 امام علی می فرمایند خربزه  ده خاصیت دارد:

1- خوردنی است.

2- آشامیدنی است، چون آبدار است.

3- میوه است.

4- گل است ( زیرا بویی مطبوع دارد ).

5- شیرینی است ( زیرا دارای قند زیاد است ).

6- روده ها و معده را شستشو می دهد.

7- معده و روده را پاکیزه می کند.

8- سبزی است.

9- دوای درد است.

قسمت هایی از این میوه که در تغذیه و پزشکی استفاده می شود، عبارت اند از:گوشت، تخم و پوست میوه.

 

نکات مهم در مصرف خربزه
برای پیشگیری از بیماری های روده ای توصیه می شود هندوانه،خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز کنید. به علت استفاده از کودهای حیوانی در مزارع صیفی جات، سطح خارجی محصول به دست آمده به انواع میکروب های بیماری زا، آلوده است و در صورت مصرف بدون شستشو احتمال ابتلای فرد به اسهال عفونی وجود دارد.
برعکس آنچه که در ایران مرسوم است و خربزه را با غذا یا بعد از غذا به عنوان دسر می خورند، بهتر است با فاصله زیادی قبل از غذا آن را خورد و در میان دو وعده غذایی مصرف شود.
خوردن خربزه به همراه عسل خطرناک و مرگ آور است.
‫ﺧﺮﺑﺰه ﮐﺎل ﺣﺎوی ﻣﺰه ﺗﺮﺷﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﻼف ﺧﺮﺑﺰه رﺳﯿﺪه و ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺗﺮس را در اﻧﺴﺎن ﻣﯽ اﻓﺰاﯾﺪ و ﺷﺠﺎﻋﺖ را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد.
‫مصرف خربزه ﻗﺒﻞ از ﻏﺬا اﺳﻬﺎل و ورم روده را ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﯽ آورد.
خربزه چون دارای قند است بسیار چاق‌کننده بوده و از این رو افراد دارای اضافه وزن در مصرف آن احتیاط کنند.

 

مضرات مصرف خربزه
خوردن خربزه کال در کسانی که معده ای ضعیف دارند ممکن است تولید اسهال کند و خلط را افزایش دهد.
هر یکصد گرم خربزه، ۸ گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در آن از نوع گلوکز و فروتوز است، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.
این میوه برای سینه درد و سرماخوردگی بسیار مضر است و باعث تب های صفراوی می شود.
زیاد خوردن آن هم تولید گرمی می کند.
‫زﯾﺎده روی در ﺧﻮردن ﺧﺮﺑﺰه، ﺳﺒﺐ ﻧﻔﺦ و اﯾﺠﺎد درد در ﻣﻌﺪه و روده ﻣﯽ ﺷﻮد.

مرتبط: خواص پیاز خواص اسفناج خواص بامیه

خواص خربزه

خواص خربزه برای زن باردار,خواص خربزه ملون,خواص خربزه اناناسی,خواص تخمه خربزه,خواص خربزه نرسیده,خواص پودر دانه خربزه,مضرات خربزه,خواص پوست خربزه

 خربزه به انگلیسی به معنی Persian melon | همه چیز درباره خواص و فواید خربزه در بارداری

 

فواید خوردن خربزه در بارداری

خربزه از میوه های فصلی است و خوردن آن در هر موقعی لذت بخش و عالی است. مصرف خربزه برای زنان باردار و فرزند داخل رحم آن ها مفیدبوده و مواد مغذی بسیاری را به بدن افراد خواهد رساند. گرمک از جمله میوه هایی است که موجب رشد و تکامل جنین داخل رحم می شود.
زنان باردار برای خلاصی از سوزش سر دل، گرمک بخورند.
احساس تهوع و ویار با خوردن خربزه در بارداری از بین می رود.

این میوه دارای آب زیادی است. بعد از مصرف می تواند بدن زن باردار را به شکل هیدراته حفظ کند.
فیبر بالای موجود در خربزه سبب حل و فصل سوء هاضمه و یبوست در دوران بارداری می شود.
فشار خون در این دوران نوسان زیادی دارد. می توانید فشار خون در دوران بارداری را با خوردن گرمک تنظیم کنید.
مصرف خربزه در دوران بارداری، عفونت های جزئی در زنان باردار مانند تب و سرماخوردگی را برطرف می کند.
خربزه دارای مواد مغذی است و می تواند نیازهای جنین داخل رحم را برطرف کند. پس بهتر است مقدار مناسبی از این میوه به صورت هفتگی دریافت شود.
کلسیم موجود در گرمک سبب ساختار محکم استخوان ها و دندان های جنین می شود. مصرف کلسیم در دوران بارداری بسیار ضرورت دارد و سلامت فرزند و مادر را تضمین می کند.
گرمک حاوی آهن است و از این رو، میزان هموگلوبین خون را می تواند در حد مناسبی حفظ کند. در نتیجه خوردن گرمک در دوران بارداری سبب افزایش سلول های قرمز خون می شود و از بروز کم خونی در بارداری جلوگیری می کند.
ضمن اینکه مصرف خربزه در بارداری, باعث رسیدن اکسیژن بیشتری به جنین داخل رحم همراه با خون می شود و رشد جنین را بهبود می بخشد.
مصرف فسفر در دوران بارداری، سبب انقباض عضلات بدن و در نتیجه انجام راحت روند زایمان طبیعی می شود. ضمن این که وجود این عنصر در بدن از لخته شدن خون در بدن جلوگیری می کند و کارکرد قلب، کلیه، هدایت عصبی و ترمیم بافت ها را بهبود می بخشد.
ویتامین C موجود در خربزه باعث می شود زنان باردار به راحتی با عفونت های جزئی از جمله آنفولانزا و سرماخوردگی مبارزه کنند.

مصرف ویتامین A موجود در خربزه، سبب رشد ریه، کلیه ها، چشم ها، قلب و استخوان های جنین می شود. همچنین این ویتامین توسعه عملکرد شناختی جنین و دفع هر گونه نقص را ممکن می سازد.
تیامین یا ویتامین B1 از سری ویتامین های B12 است که مصرف این ویتامین به روند شکل گیری سالم سیستم عصبی مرکزی کمک می کند.

 

خواص خربزه در طب سنتی
امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاک و سنگ مثانه را آب می کند و ادرار را افزایش می دهد.

 امام علی می فرمایند خربزه  ده خاصیت دارد:

1- خوردنی است.

2- آشامیدنی است، چون آبدار است.

3- میوه است.

4- گل است ( زیرا بویی مطبوع دارد ).

5- شیرینی است ( زیرا دارای قند زیاد است ).

6- روده ها و معده را شستشو می دهد.

7- معده و روده را پاکیزه می کند.

8- سبزی است.

9- دوای درد است.

قسمت هایی از این میوه که در تغذیه و پزشکی استفاده می شود، عبارت اند از:گوشت، تخم و پوست میوه.

 

نکات مهم در مصرف خربزه
برای پیشگیری از بیماری های روده ای توصیه می شود هندوانه،خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز کنید. به علت استفاده از کودهای حیوانی در مزارع صیفی جات، سطح خارجی محصول به دست آمده به انواع میکروب های بیماری زا، آلوده است و در صورت مصرف بدون شستشو احتمال ابتلای فرد به اسهال عفونی وجود دارد.
برعکس آنچه که در ایران مرسوم است و خربزه را با غذا یا بعد از غذا به عنوان دسر می خورند، بهتر است با فاصله زیادی قبل از غذا آن را خورد و در میان دو وعده غذایی مصرف شود.
خوردن خربزه به همراه عسل خطرناک و مرگ آور است.
‫ﺧﺮﺑﺰه ﮐﺎل ﺣﺎوی ﻣﺰه ﺗﺮﺷﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﻼف ﺧﺮﺑﺰه رﺳﯿﺪه و ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺗﺮس را در اﻧﺴﺎن ﻣﯽ اﻓﺰاﯾﺪ و ﺷﺠﺎﻋﺖ را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد.
‫مصرف خربزه ﻗﺒﻞ از ﻏﺬا اﺳﻬﺎل و ورم روده را ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﯽ آورد.
خربزه چون دارای قند است بسیار چاق‌کننده بوده و از این رو افراد دارای اضافه وزن در مصرف آن احتیاط کنند.

 

مضرات مصرف خربزه
خوردن خربزه کال در کسانی که معده ای ضعیف دارند ممکن است تولید اسهال کند و خلط را افزایش دهد.
هر یکصد گرم خربزه، ۸ گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در آن از نوع گلوکز و فروتوز است، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.
این میوه برای سینه درد و سرماخوردگی بسیار مضر است و باعث تب های صفراوی می شود.
زیاد خوردن آن هم تولید گرمی می کند.
‫زﯾﺎده روی در ﺧﻮردن ﺧﺮﺑﺰه، ﺳﺒﺐ ﻧﻔﺦ و اﯾﺠﺎد درد در ﻣﻌﺪه و روده ﻣﯽ ﺷﻮد.

مرتبط: خواص پیاز خواص اسفناج خواص بامیه

خواص خربزه

خواص خربزه برای زن باردار,خواص خربزه ملون,خواص خربزه اناناسی,خواص تخمه خربزه,خواص خربزه نرسیده,خواص پودر دانه خربزه,مضرات خربزه,خواص پوست خربزه

 خربزه به انگلیسی به معنی Persian melon | همه چیز درباره خواص و فواید خربزه در بارداری

 

فواید خوردن خربزه در بارداری

خربزه از میوه های فصلی است و خوردن آن در هر موقعی لذت بخش و عالی است. مصرف خربزه برای زنان باردار و فرزند داخل رحم آن ها مفیدبوده و مواد مغذی بسیاری را به بدن افراد خواهد رساند. گرمک از جمله میوه هایی است که موجب رشد و تکامل جنین داخل رحم می شود.
زنان باردار برای خلاصی از سوزش سر دل، گرمک بخورند.
احساس تهوع و ویار با خوردن خربزه در بارداری از بین می رود.

این میوه دارای آب زیادی است. بعد از مصرف می تواند بدن زن باردار را به شکل هیدراته حفظ کند.
فیبر بالای موجود در خربزه سبب حل و فصل سوء هاضمه و یبوست در دوران بارداری می شود.
فشار خون در این دوران نوسان زیادی دارد. می توانید فشار خون در دوران بارداری را با خوردن گرمک تنظیم کنید.
مصرف خربزه در دوران بارداری، عفونت های جزئی در زنان باردار مانند تب و سرماخوردگی را برطرف می کند.
خربزه دارای مواد مغذی است و می تواند نیازهای جنین داخل رحم را برطرف کند. پس بهتر است مقدار مناسبی از این میوه به صورت هفتگی دریافت شود.
کلسیم موجود در گرمک سبب ساختار محکم استخوان ها و دندان های جنین می شود. مصرف کلسیم در دوران بارداری بسیار ضرورت دارد و سلامت فرزند و مادر را تضمین می کند.
گرمک حاوی آهن است و از این رو، میزان هموگلوبین خون را می تواند در حد مناسبی حفظ کند. در نتیجه خوردن گرمک در دوران بارداری سبب افزایش سلول های قرمز خون می شود و از بروز کم خونی در بارداری جلوگیری می کند.
ضمن اینکه مصرف خربزه در بارداری, باعث رسیدن اکسیژن بیشتری به جنین داخل رحم همراه با خون می شود و رشد جنین را بهبود می بخشد.
مصرف فسفر در دوران بارداری، سبب انقباض عضلات بدن و در نتیجه انجام راحت روند زایمان طبیعی می شود. ضمن این که وجود این عنصر در بدن از لخته شدن خون در بدن جلوگیری می کند و کارکرد قلب، کلیه، هدایت عصبی و ترمیم بافت ها را بهبود می بخشد.
ویتامین C موجود در خربزه باعث می شود زنان باردار به راحتی با عفونت های جزئی از جمله آنفولانزا و سرماخوردگی مبارزه کنند.

مصرف ویتامین A موجود در خربزه، سبب رشد ریه، کلیه ها، چشم ها، قلب و استخوان های جنین می شود. همچنین این ویتامین توسعه عملکرد شناختی جنین و دفع هر گونه نقص را ممکن می سازد.
تیامین یا ویتامین B1 از سری ویتامین های B12 است که مصرف این ویتامین به روند شکل گیری سالم سیستم عصبی مرکزی کمک می کند.

 

خواص خربزه در طب سنتی
امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاک و سنگ مثانه را آب می کند و ادرار را افزایش می دهد.

 امام علی می فرمایند خربزه  ده خاصیت دارد:

1- خوردنی است.

2- آشامیدنی است، چون آبدار است.

3- میوه است.

4- گل است ( زیرا بویی مطبوع دارد ).

5- شیرینی است ( زیرا دارای قند زیاد است ).

6- روده ها و معده را شستشو می دهد.

7- معده و روده را پاکیزه می کند.

8- سبزی است.

9- دوای درد است.

قسمت هایی از این میوه که در تغذیه و پزشکی استفاده می شود، عبارت اند از:گوشت، تخم و پوست میوه.

 

نکات مهم در مصرف خربزه
برای پیشگیری از بیماری های روده ای توصیه می شود هندوانه،خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز کنید. به علت استفاده از کودهای حیوانی در مزارع صیفی جات، سطح خارجی محصول به دست آمده به انواع میکروب های بیماری زا، آلوده است و در صورت مصرف بدون شستشو احتمال ابتلای فرد به اسهال عفونی وجود دارد.
برعکس آنچه که در ایران مرسوم است و خربزه را با غذا یا بعد از غذا به عنوان دسر می خورند، بهتر است با فاصله زیادی قبل از غذا آن را خورد و در میان دو وعده غذایی مصرف شود.
خوردن خربزه به همراه عسل خطرناک و مرگ آور است.
‫ﺧﺮﺑﺰه ﮐﺎل ﺣﺎوی ﻣﺰه ﺗﺮﺷﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﻼف ﺧﺮﺑﺰه رﺳﯿﺪه و ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺗﺮس را در اﻧﺴﺎن ﻣﯽ اﻓﺰاﯾﺪ و ﺷﺠﺎﻋﺖ را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد.
‫مصرف خربزه ﻗﺒﻞ از ﻏﺬا اﺳﻬﺎل و ورم روده را ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﯽ آورد.
خربزه چون دارای قند است بسیار چاق‌کننده بوده و از این رو افراد دارای اضافه وزن در مصرف آن احتیاط کنند.

 

مضرات مصرف خربزه
خوردن خربزه کال در کسانی که معده ای ضعیف دارند ممکن است تولید اسهال کند و خلط را افزایش دهد.
هر یکصد گرم خربزه، ۸ گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در آن از نوع گلوکز و فروتوز است، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.
این میوه برای سینه درد و سرماخوردگی بسیار مضر است و باعث تب های صفراوی می شود.
زیاد خوردن آن هم تولید گرمی می کند.
‫زﯾﺎده روی در ﺧﻮردن ﺧﺮﺑﺰه، ﺳﺒﺐ ﻧﻔﺦ و اﯾﺠﺎد درد در ﻣﻌﺪه و روده ﻣﯽ ﺷﻮد.

مرتبط: خواص پیاز خواص اسفناج خواص بامیه

خواص خربزه

خواص خربزه برای زن باردار,خواص خربزه ملون,خواص خربزه اناناسی,خواص تخمه خربزه,خواص خربزه نرسیده,خواص پودر دانه خربزه,مضرات خربزه,خواص پوست خربزه

 خربزه به انگلیسی به معنی Persian melon | همه چیز درباره خواص و فواید خربزه در بارداری

 

فواید خوردن خربزه در بارداری

خربزه از میوه های فصلی است و خوردن آن در هر موقعی لذت بخش و عالی است. مصرف خربزه برای زنان باردار و فرزند داخل رحم آن ها مفیدبوده و مواد مغذی بسیاری را به بدن افراد خواهد رساند. گرمک از جمله میوه هایی است که موجب رشد و تکامل جنین داخل رحم می شود.
زنان باردار برای خلاصی از سوزش سر دل، گرمک بخورند.
احساس تهوع و ویار با خوردن خربزه در بارداری از بین می رود.

این میوه دارای آب زیادی است. بعد از مصرف می تواند بدن زن باردار را به شکل هیدراته حفظ کند.
فیبر بالای موجود در خربزه سبب حل و فصل سوء هاضمه و یبوست در دوران بارداری می شود.
فشار خون در این دوران نوسان زیادی دارد. می توانید فشار خون در دوران بارداری را با خوردن گرمک تنظیم کنید.
مصرف خربزه در دوران بارداری، عفونت های جزئی در زنان باردار مانند تب و سرماخوردگی را برطرف می کند.
خربزه دارای مواد مغذی است و می تواند نیازهای جنین داخل رحم را برطرف کند. پس بهتر است مقدار مناسبی از این میوه به صورت هفتگی دریافت شود.
کلسیم موجود در گرمک سبب ساختار محکم استخوان ها و دندان های جنین می شود. مصرف کلسیم در دوران بارداری بسیار ضرورت دارد و سلامت فرزند و مادر را تضمین می کند.
گرمک حاوی آهن است و از این رو، میزان هموگلوبین خون را می تواند در حد مناسبی حفظ کند. در نتیجه خوردن گرمک در دوران بارداری سبب افزایش سلول های قرمز خون می شود و از بروز کم خونی در بارداری جلوگیری می کند.
ضمن اینکه مصرف خربزه در بارداری, باعث رسیدن اکسیژن بیشتری به جنین داخل رحم همراه با خون می شود و رشد جنین را بهبود می بخشد.
مصرف فسفر در دوران بارداری، سبب انقباض عضلات بدن و در نتیجه انجام راحت روند زایمان طبیعی می شود. ضمن این که وجود این عنصر در بدن از لخته شدن خون در بدن جلوگیری می کند و کارکرد قلب، کلیه، هدایت عصبی و ترمیم بافت ها را بهبود می بخشد.
ویتامین C موجود در خربزه باعث می شود زنان باردار به راحتی با عفونت های جزئی از جمله آنفولانزا و سرماخوردگی مبارزه کنند.

مصرف ویتامین A موجود در خربزه، سبب رشد ریه، کلیه ها، چشم ها، قلب و استخوان های جنین می شود. همچنین این ویتامین توسعه عملکرد شناختی جنین و دفع هر گونه نقص را ممکن می سازد.
تیامین یا ویتامین B1 از سری ویتامین های B12 است که مصرف این ویتامین به روند شکل گیری سالم سیستم عصبی مرکزی کمک می کند.

 

خواص خربزه در طب سنتی
امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاک و سنگ مثانه را آب می کند و ادرار را افزایش می دهد.

 امام علی می فرمایند خربزه  ده خاصیت دارد:

1- خوردنی است.

2- آشامیدنی است، چون آبدار است.

3- میوه است.

4- گل است ( زیرا بویی مطبوع دارد ).

5- شیرینی است ( زیرا دارای قند زیاد است ).

6- روده ها و معده را شستشو می دهد.

7- معده و روده را پاکیزه می کند.

8- سبزی است.

9- دوای درد است.

قسمت هایی از این میوه که در تغذیه و پزشکی استفاده می شود، عبارت اند از:گوشت، تخم و پوست میوه.

 

نکات مهم در مصرف خربزه
برای پیشگیری از بیماری های روده ای توصیه می شود هندوانه،خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز کنید. به علت استفاده از کودهای حیوانی در مزارع صیفی جات، سطح خارجی محصول به دست آمده به انواع میکروب های بیماری زا، آلوده است و در صورت مصرف بدون شستشو احتمال ابتلای فرد به اسهال عفونی وجود دارد.
برعکس آنچه که در ایران مرسوم است و خربزه را با غذا یا بعد از غذا به عنوان دسر می خورند، بهتر است با فاصله زیادی قبل از غذا آن را خورد و در میان دو وعده غذایی مصرف شود.
خوردن خربزه به همراه عسل خطرناک و مرگ آور است.
‫ﺧﺮﺑﺰه ﮐﺎل ﺣﺎوی ﻣﺰه ﺗﺮﺷﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﻼف ﺧﺮﺑﺰه رﺳﯿﺪه و ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺗﺮس را در اﻧﺴﺎن ﻣﯽ اﻓﺰاﯾﺪ و ﺷﺠﺎﻋﺖ را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد.
‫مصرف خربزه ﻗﺒﻞ از ﻏﺬا اﺳﻬﺎل و ورم روده را ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﯽ آورد.
خربزه چون دارای قند است بسیار چاق‌کننده بوده و از این رو افراد دارای اضافه وزن در مصرف آن احتیاط کنند.

 

مضرات مصرف خربزه
خوردن خربزه کال در کسانی که معده ای ضعیف دارند ممکن است تولید اسهال کند و خلط را افزایش دهد.
هر یکصد گرم خربزه، ۸ گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در آن از نوع گلوکز و فروتوز است، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.
این میوه برای سینه درد و سرماخوردگی بسیار مضر است و باعث تب های صفراوی می شود.
زیاد خوردن آن هم تولید گرمی می کند.
‫زﯾﺎده روی در ﺧﻮردن ﺧﺮﺑﺰه، ﺳﺒﺐ ﻧﻔﺦ و اﯾﺠﺎد درد در ﻣﻌﺪه و روده ﻣﯽ ﺷﻮد.

مرتبط: خواص پیاز خواص اسفناج خواص بامیه

پیاز

خواص پیاز

خواص پیاز سفید,خواص پیاز قرمز,خواص پیاز برای مردان,خواص پیاز برای پوست,خواص پیاز پخته برای پوست,خواص پیاز برای مو,خواص پیاز زرد,خواص پیاز برای سرماخوردگی

 پیاز  به انگلیسی به معنی Onions | همه چیز درباره خواص و فواید پیاز  سفید و قرمز خام و پخته برای پوست مو لاغری

 

خواص پیاز در لاغری

اصلاً هر ماده‌ی غذایی که باعث لاغری شود عزیزتر است. اگر می‌خواهید لاغر شوید پیاز را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید. اول به خاطر این که پیاز حاوی فیبر است. فرقی نمی‌کند که خام باشد یا پخته! فیبرهای موجود در آن داخل دستگاه گوارش حجیم می‌شود و برای همین احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد. این ماده‌ی غذایی همچنین ادرار آور است و به دفع سموم بدن کمک می‌کند. در نهایت باید بگوییم که پیاز میزان تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد. تری گلیسیریدها چربی‌های انباشته شده در بافت‌های چربی بدن هستند که در شکم، ران‌ها و غیره انباشته می‌شوند.

 

خواص پیاز
پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است که در یک مقاله نمی توان گنجانید .

1-پیاز ادرار آوری قوی است و خام و پخته آن هر دو این اثر را دارند .

2-برای رفع گاز معده از تنتور پیاز می توان ساتفاده کرد . مقدر مصرف آن 10تا 15قطره است که باید در آّ حل کرده و مصرف نمود .

3-برای رفع دردهای عصبی شربت پیاز بهترین دارو است شربت پیاز به این صورت تهیه می شود :

100 گرم پیاز خام را با 400 گرم آب مخلوط کرده و بپزید تا له شود سپس 400 گرم قند روی آن بریزید و بگذارید که جوش بزند تا قند حل شود سپس آنرا صاف کنید و در یخچال قرار دهید .

4- همانوطر که گفته شد پیاز دارای انسولین گیاهی است و استفاده از آن قند خون را پائین می آورد . بیماران مبتلا به مرض قند باید حتما هر روزه از آن استفاده کنید .

5- اگر پیاز را له کنید و در زیر شکم شخصی که مبتلا به احتباس ادراری است قرار دهدی ادرار را باز می کند .

6-پیاز نیم پز برای سوختگی ها نیز موثر است .

7-پیاز خام محرک قلب است .

8-پیاز باکتری کش است .

9-پیاز تقویت کننده و نرم کننده سینه است .برای این منظور پیاز را آب پز کرده و بخورید .

10-پیاز سنگ کلیه را خرد می کند .

11- پیاز پخته ملین است .

12-برای رفع خارش چشم چند قطره آب پیاز را در چشم بچکانید .

13-برای درمان سنگینی گوش آب پیاز را در گوش بچکانید .

14-ماسک پیاز روی صورت خون را بطرف صورت می کشاند و رنگ صورت را درخشان می کند

15-پیاز چون گرم است برای کسانیکه طبع گرم دارند مضر است و اسراف در خوردن آن موجب فراموشی و سردرد می شود .

16-پیاز لثه ها را محکم می کند .

17-پیاز کلسیم درد دندانها و استخوانها را تقویت می کند و از نرمی استخوان جلوگیری می کند .

18-پیاز معالج عفونتهای مجاری تنفسی از قبیل ورم گلو ، برنشیت ، گریپ و آسم می باشد

19-برای رفع سموم بدن پیاز توصیه می شود .

20- برای آنکه پیاز زود هضم شود و آنهایی که معده حساس دارند بتوانند آنرا بخورند و از خواص آن ساتفاده کنند باید موقع پختن پیاز مقدایر شکر روی آن بریزید و این عمل هضم پیاز را آسان تر خواهد کرد .

21- برای درمان اسهال از پوست پیاز استفاده کنید بدین صورت که پوست پیاز را بشوئید و در مقدری آب به مدت ده دقیقه بجوشانید ، سپس آنرا در داخل دستمالی ریخته و فشار دهید تا شیره آن گرفته شود . بعدا این شیره را با شکر شیرین کنید و روز ی چند فنجان از آن را بشوئید تا اسهال کاملا از بین برود .

22- اگر پشه یا زنبور شما را گزید فورا یک پیاز را بریده و روی محل گزیدگی بگذارید درد و خارش فورا ساکت می شود .

23- پیاز ترشی را برای از بین بردن یرقان و تقویت معده و روده و زیاد شدن اشتها مصرف می کنند  .

24-اگر از بوی پیاز ناراحت می شوید می توانید بعد از خوردن پیاز برای رفع بوی آن باقلا پخته و یا گردوی پخته و یا نان سوخته بخورید .

25-تخم پیاز گرم و خشک است و برای ازدیاد نیروی جنسی مصرف می شود .

36-اگز از تخم پیاز پمادی درست کنید و روی سر ببندید از ریختن مو جلوگیری می کند .

37-حتما شنیده اید که در قدیم برای اینکه کسی از اسرار علمی سر درنیآورد آنها را با مرکب نامرئی می نوشتند و مرکب نامرئی چیزی غیر ازآب پیاز نیست .

38-در خاتمه برای اینکه بوی پیاز شما را ناراحت نکند و اشک از چشمان شما جاری نشود می توانید پیاز را زیر آب شیر پوست بگیرید یا اینکه پیاز را در داخل ظرف بزرگ آب قرار دهید و درآب آنرا پوست بکنید .

مرتبط:خواص اسفناج خواص بامیه خواص عناب خواص انبه

اسفناج

خواص اسفناج

خواص اسفناج برای پوست,خواص اسفناج خام,خواص اسفناج و ماست,خواص اسفناج برای مو,خواص اسفناج برای لاغری,خواص اسفناج در بارداری,مضرات اسفناج,طریقه مصرف اسفناج

 اسفناج به انگلیسی به معنی Spinach | همه چیز درباره خواص و فواید اسفناج برای پوست و مو

خواص اسفناج برای مو

تغذیه ی مناسب برای داشتن گیسوانی زیبا، حیاتی است. برای این منظور، مهم است که یک رژیم غذایی متعادل که مواد مغذی مورد نیازتان را برای تان فراهم می کند، داشته باشید. اسفناج جایگاه مهمی را در این زمینه را اشغال می کند چرا که پر است از مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی که سبب بهبود موها می شوند. در ادامه خواص اسفناج را برای مو می بینید.

خواص اسفناج  برای پوست مردان و زنان

اسفناج یک منبع غنی از ویتامین A و ویتامین C است. ویتامین A رنگ پوست را بهبود می بخشد، در حالی که ویتامین C نقش مهمی در اصلاح و همچنین رشد سلول های پوست ایفا می کند. آنتی اکسیدان های شگفت انگیز و موادمغذی موجود در اسفناج حتی رنگ چهره ی شما را باز می کند، و به پوست تان ظاهر درخشانی می دهد.

خواص اسفناج برای کاهش وزن

برگ های اسفناج به درد کاهش وزن می خورند چرا که کالری و چربی بسیار کمی دارد. این گیاه خوراکی بسیار مغذی است و دارای نوعی فیبر غذایی محلول است. این نوع فیبر به هضم غذا کمک می کند، از یبوست جلوگیری می کند، قند خون پایین را نگه می دارد و جلوی پرخوری را می گیرد. بنابراین، این سبزی برگ دار اغلب به کسانی که رژیم لاغری می گیرند توصیه می شود، زیرا وقتی رژیم دارید مهم است که از غذا خوردن مداوم پرهیز کنید.

عوارض و مضرات اسفناج
زیاده روی در مصرف اسفناج به دلیل وجود اسکالیک اسید نفاخ است و باعث اختلال در هضم و تشدید علائم سندروم روده تحریک پذیر می شود
مقادیر بالای ویتامین K موجود در اسفناج ممکن است با داروی وارفارین تداخل ایجاد کند
زیاده روی در مصرف اسفناج به دلیل وجود اگزالات باعث تشدید علائم بیماری های فیبروزیس کیستیک، فیبرومیالژیا، بیماری تیروئید، آرتروز و آسم می شود
اسفناج حاوی مقادیر بالایی اگزالات است که خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد

ارزش غذایی اسفناج
کالری : 23
فیبر : 2.2 گرم
پروتئین : 2.9 گرم
قند : 0.4 گرم
کربوهیدرات : 3.6 گرم
چربی : 0.4 گرم

خواص آب اسفناج
آب اسفناج به کاهش درد مفاصل کمک می کند و در درمان یبوست یکی از بهترین هاست.

آب اسفناج سرشار از فیبر است . برای کاهش مشکل یبوست مزمن بسیار خوب است . با مشکلات هضم  مبارزه میکند . آب اسفناج  طبیعی  برای زخم معده و کولیت  بسیار خوب است. برای ایجاد یک سیستم ایمنی سالم  بدن کمک میکند .

آب اسفناج دارای  ویتامین K است . دارای کلسیم  است.  به کاهش بیماری ورم مفاصل و درد مفاصل کمک میکند. آب اسفناج  با دانه کتان نیز به کاهش درد ناشی از پوکی استخوان کمک می کند . مصرف آب اسفناج به طور منظم از درد مفاصل جلوگیری می کند.

برای سلامت و زیبایی پوست فوق العاده است.

آب اسفناج بینایی را تقویت می کند و سرشار از ویتامین A  است . برای کاهش مشکل شب کوری خوب است . غنی از کاروتنوئیدها، است    از آب مروارید جلوگیری میکند.  مصرف روزانه آب اسفناج  می تواند به افزایش دید چشم  کمک کند. برای درمان فشار چشم موثر است .

آب اسفناج دارای آهن  بالایی است . به کم خونی کمک میکند. . آب اسفناج  مخلوط با با آب هویج می تواند به مشکل کم خونی در زنان کمک کند

مصرف آب اسفناج به کاهش فشار خون بالا کمک میکند

آب اسفناج سرشار از منگنز است. برای پایین آوردن فشار خون  کمک میکند. مصرف آب  اسفناج یک یا دو بار در هفته می تواند میزان فشار خون طبیعی بدن را حفظ کند.

مصرف آب اسفناج  از خونریزی لثه پیشگیری میکندآب اسفناج طبیعی دارای ویتامین C  بالایی است. مصرف منظم آب می تواند به  مشکل خونریزی لثه کمک کند.  غنی از ویتامین C است ،   با سرماخوردگی و آنفولانزا در بدن مقاومت میکند.

اسفناج منبع غنی اسید فولیک در بارداری
اسفناج منبع خوبی برای تامین اسید فولیک مورد نیاز بدن می باشد بر اساس تحقیقات انجام شده نتیجه گرفته شده است که مصرف اسید فولیک خطر بیمای های قلبی را تا شانزده درصد، خطر سکته مغزی را بیست و چهار درصد و خطر ترومبوز وریدهای عمقی (DVT ) را تا بیست و پنج درصد کاهش می دهد.

مصرف اسید فولیک در طول دوران بارداری مفید و در آغاز دوره بارداری بسیار مهم می باشد بر اساس تحقیقات جدید به نظر می رسد که اسید فولیک خطر ایجاد شکاف کام و لب را در جنین کاهش می دهد مصرف اسید فولیک در دوران بارداری برای مادران به خصوص برای کسانی که سابقه خانوادگی اختلالات شکاف کام را دارند توصیه می شود . بنابراین مصرف اِسفناج در دوران بارداری مفید است و احتمال نقص مادرزادی شکاف کام را کاهش می دهد.

خواص اسفناج در طب سنتی
برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد است و برخی عقیده دارند که متعادل است، یعنی نه سرد است و نه گرم.

بدن را قلیایی می کند.
خنک کننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.
ورم روده کوچک را رفع می کند.
برای ورم ریه مفید است.
ملین است و یبوست را برطرف می کند.
برای لاغر شدن و کم کردن وزن مفید است.
خوردن اسفناج پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.
غرغره آب خام یا پخته ی اسفناج، برای از بین بردن ورم و درد گلو مفید است.
برای رفع سرفه های خشک ،برگ اِسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.
آش اسفناج با گشنیز ، برای سردردهایی که ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارش است، مفید می باشد.
اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق یا آب غوره بخورید، سردردهای ناشی از اختلال کیسه صفرا را برطرف می کند.

اسفناج و درمان کم خونی
این سبزی در درمان کم خونی مفید و موثر است زیرا یکی از سبزیهای سرشار از آهن است.اما آهن موجود در این سبزی به سختی جذب بدن می شود بنابراین توصیه می شود بعد از پختن اِسفناج به آن کمی آب لیمو  اضافه نمایید تا امکان جذب آهن و آنتی اکسیدانهای موجود در آن را توسط بدن افزایش دهید.

مرتبط: خواص بامیه خواص عناب خواص انبه

عناب

خواص عناب

خواص عناب و زرشک,خواص عناب برای لاغری,خواص عناب برای نوزادان,خواص عناب برای پوست,خواص عناب برای جوش,خواص عناب برای سرماخوردگی,خواص عناب در طب سنتی,خواص عناب برای زنان باردار

عناب به انگلیسی به معنی Jujube | همه چیز درباره خواص و فواید عناب تازه

خواص مفید عناب
عناب از میوه های بسیار مفید است که علاوه بر خواص تغذیه ای دارای موارد استفاده زیادی به عنوان یک گیاه دارویی است. .
این میوه که می توان درختان آن را از ایران تا هند و جنوب چین و حتی جنوب اروپا پیدا کرد، در هر منطقه ای دارای اسامی مختلفی است. در هند و پاکستان آن را ایناب و در شرق آسیا آن را خرمای قرمز، خرمای چینی یا خرمای هندی می نامند.

عناب خشک بهتر از عناب تازه است و طبیعت معتدل متمایل به سرد دارد . حرارت بدن  را فرو می نشاند و خنک است، عناب تازه مانند میوه های دیگر مصرف می شود و اثر ملین دارد .
حضرت علی (علیه السلام) فرموده اند :عناب خواب آور است و بی خوابی را برطرف می کند و تب را می برد هسته عناب خواب آور است خستگی شدید را برطرف می کند رشد موی سر را زیاد می کند.

 

خواص عناب

1. میوه های خشک شده آرامبخش ،ضد سرطان ،ضر بیماری های تنفسی ،تب بر ،مسکن ، اشتها آور ، بند آورنده خون ومقوی هستند . تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک میکند .عناب در درمان نامرتب بودن ضربان قلب ،خستگی اعصاب ،عرق شبانه وتعرق زیاد بدن استفاده میشوند .
2. عناب بدلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است
3. ملین است مخصوصا اگر آنرا با آب و یا شیر بجوشانید.
4. عناب آرام کننده اعصاب است .
5. خواب آور است و بیخوابی را برطرف می کند بخصوص هسته عناب خواب آرو است .
6. جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است .
7. آسم وتنگی نفس را برطرف می کند .
8. ریشه گیاه در درمان سوء هاضمه مفید است .
9. جوشانده ریشه به پودر تبدیل می شود وبرای زخم ها ودمل های کهنه مفید هستند.
10. آب عنا ب با کاهو برای درمان مفید است برگهای آن بند آورنده خون و تب بر هستند.
11. برگهای آن بند آورنده خون وتب بر هستند .
12. برگهای آن به شکل ضماد در درمان ادرار بندی به کار گرفته میشود.
13. جوشانده عناب برای سرفه و درد سینه  و گرفتگی صدا مفید است .
14. برای برطرف کردن ورم چشم ، عناب را به چشم بمالید
15. دستگاه هاضمه را تقویت می کند .
16. حافظه را تقویت می کند .
17. کم اشتهایی را برطرف می کند .
18.کسانی که قند دارند روزی 5 دانه عناب بخورند.

* در کم فشاری خون و نازایی مفید است.
* عناب آرامش بخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می شود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده می کنند.
* اگر با کره خورده شود از حالت تهوع و استفراغ جلوگیری می کند
* خاصیت ضد میکروبی دارد.
* چای عناب دارای ماده ضد سرطانی ساپونینز است. این چای باعث ترمیم بافت های آسیب دیده و تقویت عضلات می شود.
* استفاده از مغز میوه در زخم ها و بریدگی ها سبب سرعت بخشیدن به بهبود آن ها می شود.
* به دلیل محتوای فلور در استحکام دندان ها موثر است.

مرتبط:خواص انبه

منبع: ابزار وبلاگ

تعداد صفحات : 27

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
سایت سرگرمی تفریحی ifunsite.ir
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 132
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 40
  • بازدید امروز : 8
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 657
  • بازدید ماه : 833
  • بازدید سال : 3,984
  • بازدید کلی : 8,304